ЦЕНИ НА ГОРИВАТА AВТО ДНЕВНИК ОБРАТНА ВРЪЗКА

Купето Lexus RC F се готви за дебют

like0 unlike0
18 Jul 2013 Новини
475
0
Купето Lexus RC F се готви за дебют

Специалистите от Lexus започнаха да изпробват модела за серийно производство Lexus RC F, който е „преименуваният” Lexus IS F.

Логично е след специалната версия на RC F японският автомобилен гигант да пусне и стандартна модификация на RC. Новият Lexus RC е на мястото на кабриолета SC, който преди това беше част от моделната гама на Lexus.

В допълнение, новият продукт е серийна версия на прототипа LL-CC, представен на изложението в Париж през 2012-а. Официални данни за него все още няма, така че информацията за този модел се осигурява от вътрешни източници. Те съобщават, че специално Lexus RC превишава дължината на модела IS и достига до 4700 мм, широчината е 1845 мм, а размера на колесната база - 2730 мм.

Външните характеристики на дизайна на новия концептуален автомобил идва „назаем” от LL-CC. Очаква се, че Lexus RC ще използва 3,5-литров, V6 двигател - 300 к.с.

Версията с буквата F ще получи 8-цилиндров, 5,0-литров мотор. Не е изключено RC да излезе с хибридно задвижване. Очаква се, че новото купе (като модификация RC350) ще бъде представено през ноември тази година на изложението в Токио. Специалната версия RC F най-вероятно ще видим официално през януари 2014 г. на автосалона в Детройт.

Минимум 350 000 лири за първия електрически ROLLS-ROYCE (Видео)

КоментариКоментирай с facebook или формата най-долу

Вашето име: Код *: Confirm Image Вашият коментар *: